Haveanlæg præcis som du ønsker det

Få en professionel anlægning af have

Har du brug for professionel hjælp fra en anlægsgartner til at få anlagt et helt nyt haveanlæg? Så er du kommet til det helt rette sted. Jeg har stor erfaring inden for mit fag, og jeg kan klare hele opgaven for dig.

Jeg etablerer haveanlæg for både private husejere og erhvervskunder af forskellig art, og jeg kører blandt andet ofte ud til opgaver i Randers, Aarhus og omegn samt på hele Djursland.

Derfor skal du vælge KA Anlæg & Byg ApS

Jeg lytter til dine ønsker og behov og leverer altid løsninger i højeste kvalitet.

Kvalitet frem for alt

Jeg anvender udelukkende betonprodukter i topkvalitet.​

Tilfredse kunder

Jeg er pligtopfyldende og pertentlig i mit arbejde..​

Har styr på forsikringerne

Forsikringerne er 100% i orden, hvis uheldet er ude.​

Gode og store samarbejdspartnere

Jeg samarbejder med en række dygtige og kompetente samarbejdspartnere.​

Sådan kan jeg hjælpe dig med dit kommende haveanlæg

Jeg kan hjælpe dig på flere forskellige måder i forbindelse med dit kommende haveanlæg, således at du kan få lige præcis den løsning, som du går og drømmer om. Jeg tilbyder for eksempel:

  • Etablering af indkørsel
  • ​Lægning af terrasse
  • ​Etablering af græsplæne
  • ​Opbygning af støttemur
  • ​Mindre byggeprojekter
  • ​Komplette haveanlæg.

Til mit belægningsarbejde har jeg et tæt samarbejde med IBF A/S, som leverer fliser og sten i beton i højeste kvalitet. Herudover tilbyder jeg også belægning med både sandsten, keramiske fliser og med granit, så du kan få unikke og eksklusive løsninger i haven.

Jeg har fokus på din tilfredshed

Det er vigtigt for mig, at du bliver tilfreds med dit nye haveanlæg. Derfor har jeg et stort fokus på altid at levere et perfekt resultat hver eneste gang med kvaliteten i centrum. Det gælder både i forhold til det udførte arbejde og de produkter, jeg benytter mig af.

Jeg er pligtopfyldende og overholder altid mine aftaler, og så er jeg dækket af forsikringen i tilfælde af, at uheldet skulle være ude. Hos mig kan du med andre ord altid være i helt trygge hænder.

Kontakt mig for inspiration og priser

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til haveanlæg. Ønsker du for eksempel en romantisk stil, eller er du mere til det stilrene og tidløse look? Jeg står klar med inspiration og vejledning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for dig, og når løsningen er fundet, beregner jeg selvfølgelig gerne en pris til dig på opgaven.

Anbefalinger fra glade og tilfredse kunder

Pålidelig, ærlig og knaldhamrende dygtig

Super pålidelig, ærlig og knaldhamrende dygtig. Alt er udført til punkt og prikke. Kæmpe anbefaling herfra.

Martin Jacobsen

Virkelig flot kvalitetsarbejde

De varmeste anbefalinger til KA Anlæg & Byg ApS som har anlagt hele vores have i forbindelse med nybyg. Kim overholder alle aftaler og tidsplaner og laver virkelig flot kvalitetsarbejde - og er samtidig verdens venligste mand. Jeg ville ikke tøve med at bruge Kim igen en anden gang - vi er mere end tilfredse med samarbejdet.

Malene Toft Volt

Kommer til tiden og leverer et flot stykke arbejde

Jeg har flere gange brugt KA Anlæg & Byg ApS, både til anlæg af terrasse, indkørsel, græsplæne og flere andre opgaver. Jeg vil helt sikkert også kontakte Kim næste gang. Kim kommer som aftalt, laver et flot arbejde og til den aftalte pris. Han får min bedste anbefaling.

Peter Løndal

Se flere anmeldelser på Facebook​

logo

Har du spørgsmål?

Leder du efter en dygtig og professionel anlægsgartner, der udfører opgaven til perfektion og lytter til dine ønsker og behov? Benyt KA Anlæg & Byg ApS som kan hjælpe dig med din anlægsgartner- og belægningsopgave.

Kontakt mig via formularen, hvis du har spørgsmål. Du kan også benytte min tilbudsformular her og modtage et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Skriv til mig her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

KA Anlæg & Byg ApS​

CVR: 41066466

Virkevangen 68, 8960 Randers SØ

 

Telefon: 25 30 47 80

E-mail: kontakt@ka-anlaeg.dk

Ring til mig

25 30 47 80

Telefon- og åbningstider
​Mandag - fredag: 07:00 - 19:00

Weekend lukket

Copyright © 2022 KA Anlæg & Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.