Lægning af terrasse? Vælg KA Anlæg & Byg ApS

Vi tilbyder også opbygning af træterrasse

Drømmer du om en smuk terrasse, der ikke bare forøger dit hjemmets æstetik, men også giver dig et dejligt udendørsrum til afslapning og sociale sammenkomster? KA Anlæg & Byg ApS i Randers og omegn er din ideelle partner i at omdanne denne drøm til virkelighed.

Med vores ekspertise inden for anlægsarbejde, inklusive specialisering i opbygning af træterrasser, sikrer vi, at din vision bliver realiseret med upåklagelig kvalitet og håndværk. Vi har base i Randers men kommer også gerne til Aarhus og Djursland og hjælper dig med lægning af terrasse.

Tilpassede løsninger til lægning af terrasse

Hos KA Anlæg & Byg forstår vi vigtigheden af at skabe unikke udendørsarealer, der afspejler din personlige stil og opfylder dine praktiske behov. Vores erfarne anlægsgartnere arbejder tæt sammen med dig for at designe og anlægge en terrasse, der ikke blot er smuk, men også holdbar og funktionel.

Uanset om du foretrækker en klassisk brolagt terrasse, træterrasse, eller en moderne fliseterrasse, tilbyder vi tilpassede løsninger, der komplimenterer dit hjem og din livsstil.

Dit uderum, vores håndværk

KA Anlæg & Byg tager stolthed i at anvende kun de bedste materialer og de mest avancerede teknikker i vores terrasselægningsprojekter. Uanset om det er en flise- eller træterrasse. Vores fokus på detaljer sikrer, at hvert projekt vi påtager os, bliver udført med største omhu og præcision. Fra valg af materialer til den endelige udførelse, vores professionelle team sikrer, at din terrasse ikke kun ser fantastisk ud fra dag ét, men også vil stå stærkt i mange år frem.

Hør mere om lægning af terrasse og få et tilbud

Er du klar til at tage det første skridt mod din drømmeterrasse? Kontakt KA Anlæg & Byg ApS i dag og hør mere om lægning af terrasse.

Med vores dybdegående erfaring og dedikation til kvalitet, er vi dedikerede til at levere enestående resultater, der overgår dine forventninger.

Derfor skal du vælge KA Anlæg & Byg ApS

Jeg lytter til dine ønsker og behov og leverer altid løsninger i højeste kvalitet.

Kvalitet frem for alt

Jeg anvender udelukkende betonprodukter i topkvalitet.​

Tilfredse kunder

Jeg er pligtopfyldende og pertentlig i mit arbejde..​

Har styr på forsikringerne

Forsikringerne er 100% i orden, hvis uheldet er ude.​

Gode og store samarbejdspartnere

Jeg samarbejder med en række dygtige og kompetente samarbejdspartnere.​

Bliv guidet gennem hele processen

Med en terrasse får du mange flere muligheder for at bruge din have. Du kan have møbler stående udendørs, uden de synker ned i den fugtige græsplæne, og du kan rulle grillen frem uden problemer.

Det kan virke som et stort projekt at gå i gang med lægning af terrasse. Men det behøver faktisk slet ikke være så besværligt, som det lyder. Som din anlægsgartner sørger jeg for tingene og guider dig godt igennem alt, der skal ske. 

Få et godt tilbud på en skøn terrasse

Tøv ikke – tag kontakt til mig i dag, så vi sammen kan realisere drømmen om lægning af terrasse i din have. Du kan høre mere om en ny støttemur og ny indkørsel her.

Du kan kontakte mig på telefon 25 30 47 80, e-mail kontakt@ka-anlaeg.dk eller via kontaktformularen på hjemmesiden.. Så tager jeg hurtigst muligt fat i dig med et godt tilbud.

Anbefalinger fra glade og tilfredse kunder

Pålidelig, ærlig og knaldhamrende dygtig

Super pålidelig, ærlig og knaldhamrende dygtig. Alt er udført til punkt og prikke. Kæmpe anbefaling herfra.

Martin Jacobsen

Virkelig flot kvalitetsarbejde

De varmeste anbefalinger til KA Anlæg & Byg ApS som har anlagt hele vores have i forbindelse med nybyg. Kim overholder alle aftaler og tidsplaner og laver virkelig flot kvalitetsarbejde - og er samtidig verdens venligste mand. Jeg ville ikke tøve med at bruge Kim igen en anden gang - vi er mere end tilfredse med samarbejdet.

Malene Toft Volt

Kommer til tiden og leverer et flot stykke arbejde

Jeg har flere gange brugt KA Anlæg & Byg ApS, både til anlæg af terrasse, indkørsel, græsplæne og flere andre opgaver. Jeg vil helt sikkert også kontakte Kim næste gang. Kim kommer som aftalt, laver et flot arbejde og til den aftalte pris. Han får min bedste anbefaling.

Peter Løndal

Se flere anmeldelser på Facebook​

logo

Har du spørgsmål?

Leder du efter en dygtig og professionel anlægsgartner, der udfører opgaven til perfektion og lytter til dine ønsker og behov? Benyt KA Anlæg & Byg ApS som kan hjælpe dig med din anlægsgartner- og belægningsopgave.

Kontakt mig via formularen, hvis du har spørgsmål. Du kan også benytte min tilbudsformular her og modtage et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Skriv til mig her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

KA Anlæg & Byg ApS​

CVR: 41066466

Virkevangen 68, 8960 Randers SØ

 

Telefon: 25 30 47 80

E-mail: kontakt@ka-anlaeg.dk

Ring til mig

25 30 47 80

Telefon- og åbningstider
​Mandag - fredag: 07:00 - 19:00

Weekend lukket

Copyright © 2022 KA Anlæg & Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.