Flisebelægning i Randers og omegn

Få udført flisearbejde af professionelle hænder

Når du skal lave en ny indkørsel eller terrasse, er der ofte brug for belægningsarbejde. Hos KA Anlæg & Byg ApS tilbyder jeg flisebelægning i mange former, heriblandt belægning af terrasser, indkørsler, fortov og meget mere.

Har du en drøm om en ny indkørsel eller terrasse, men har du brug for hjælp til at udføre arbejdet? Så kommer jeg ud til dig, hvad enten du bor i Randers, Aarhus og omegn eller på Djursland.

Prisen på arbejdet afhænger af materialerne, størrelsen på opgaven og mange andre faktorer. Derfor skal du overveje, hvilke materialer du vil bruge til dit projekt. Jeg tilbyder gerne rådgivning om materialer og tilgangen til projektet.

Hvis din opgave involverer en terrasse, og du hellere vil have bygget den af træ, kan jeg også klare det. Jeg tilbyder nemlig også byg​geri.

Derfor skal du vælge KA Anlæg & Byg ApS

Jeg lytter til dine ønsker og behov og leverer altid løsninger i højeste kvalitet.

Kvalitet frem for alt

Jeg anvender udelukkende betonprodukter i topkvalitet.​

Tilfredse kunder

Jeg er pligtopfyldende og pertentlig i mit arbejde..​

Har styr på forsikringerne

Forsikringerne er 100% i orden, hvis uheldet er ude.​

Gode og store samarbejdspartnere

Jeg samarbejder med en række dygtige og kompetente samarbejdspartnere.​

Belægning til perfektion

Når jeg laver flisebelægning, sætter jeg en stor ære i altid at udføre opgaven til perfektion. Der er ikke noget værre end at betale for en opgave, der ikke er ordentligt lavet. Især når man ser det hver dag.

Derfor gør jeg meget ud af at få en god snak med kunden om, hvilke forventninger de har til opgaven og mig. På den måde undgår vi misforståelser og forvirringer, og jeg sikrer mig, at du som kunde bliver tilfreds med arbejdet.

Uden et godt udført stykke arbejde betyder det dog ikke meget, men der garanterer jeg som sagt altid perfektion.

Få et uforpligtende tilbud på flisebelægning

Står du og mangler hjælp til dine planer om en ny terrasse, indkørsel eller måske lægning af fliser til andet i haven? Så står jeg klar til at hjælpe dig med din opgave. Jeg klarer mange forskellige typer belægning, så du er velkommen til at kontakte mig.

Du kan kontakte mig på telefon 25 30 47 80, e-mail kontakt@ka-anlaeg.dk eller via kontaktformularen på hjemmesiden. Jeg ser frem til at kunne give dig en fornuftig pris på din flisebelægning. 

Anbefalinger fra glade og tilfredse kunder

Pålidelig, ærlig og knaldhamrende dygtig

Super pålidelig, ærlig og knaldhamrende dygtig. Alt er udført til punkt og prikke. Kæmpe anbefaling herfra.

Martin Jacobsen

Virkelig flot kvalitetsarbejde

De varmeste anbefalinger til KA Anlæg & Byg ApS som har anlagt hele vores have i forbindelse med nybyg. Kim overholder alle aftaler og tidsplaner og laver virkelig flot kvalitetsarbejde - og er samtidig verdens venligste mand. Jeg ville ikke tøve med at bruge Kim igen en anden gang - vi er mere end tilfredse med samarbejdet.

Malene Toft Volt

Kommer til tiden og leverer et flot stykke arbejde

Jeg har flere gange brugt KA Anlæg & Byg ApS, både til anlæg af terrasse, indkørsel, græsplæne og flere andre opgaver. Jeg vil helt sikkert også kontakte Kim næste gang. Kim kommer som aftalt, laver et flot arbejde og til den aftalte pris. Han får min bedste anbefaling.

Peter Løndal

Se flere anmeldelser på Facebook​

logo

Har du spørgsmål?

Leder du efter en dygtig og professionel anlægsgartner, der udfører opgaven til perfektion og lytter til dine ønsker og behov? Benyt KA Anlæg & Byg ApS som kan hjælpe dig med din anlægsgartner- og belægningsopgave.

Kontakt mig via formularen, hvis du har spørgsmål. Du kan også benytte min tilbudsformular her og modtage et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Skriv til mig her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

KA Anlæg & Byg ApS​

CVR: 41066466

Virkevangen 68, 8960 Randers SØ

 

Telefon: 25 30 47 80

E-mail: kontakt@ka-anlaeg.dk

Ring til mig

25 30 47 80

Telefon- og åbningstider
​Mandag - fredag: 07:00 - 19:00

Weekend lukket

Copyright © 2022 KA Anlæg & Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.